CAPSA DE LA VIDA


Chloe

Avui ens ha duit la seva Capsa de la Vida na Chloe, en la que hi ha posta coses que ens volia explicar a tots. Gràcies Chloe!!!Alberto

N'Alberto ens va dur dilluns la seva Capsa de la Vida. Dins hi havia posta coses que ens volta explicar, i així ho va fer. Gràcies Alberto!!!

Javier

Avui en Javier ens ha duit la seva capsa de la vida i ens ha explicat tot el que hi havia posst dins. Gràcies Javier!!!

Mireia

Aquesta setmana li ha tocat a na Mireia dur la seva Capsa de la Vida. Ens ha contat amb molt de detall tot el que li havia posta dins. Gràcies Mireia!!!

Laura

Dilluns ens va dur la seva Capsa de la Vida na Laura. Ens va explicar tot el que hi havia posat dins. Gràcies Laura!!!


Martina

Dilluns na Martina ens va dur la seva Capsa de la Vida. Va explicar tot el que hi havia posat dins. Gràcies Martina!!!

Yago

En Yago ens va dur la seva Capsa de la Vida i ens ho va explicar tot molt bé. Ens va agradar molt. Gràcies Yago!!!


Ana

Dilluns n'Ana ens va dur la seva Capsa de la Vida. Ens va explicar molt bé tot el que hi havia posar dins. Gràcies Ana!!!

Leo

En Leo ens va dur la seva Capsa de la Vida aquest dilluns. Molt original, amb rodes i tot. Ens va explicar molt bé tot el que hi havia dins. Moltes gràcies Leo!!!

Pol

En Pol ens va dur la seva Capsa de la Vida plena de coses que volia compartir amb tots els seus companys. Moltes gràcies Pol!!!

FERNANDO

Ara ha estas en Fernando qui ens ha duit la Capsa de la Vida. Hi ha posar moltes coses i ens les ha explicat totes amb detall. Gràcies Fernando!!!

AINTZANE

Aquest dilluns va ser el tron de n'Aintzane. Ens va dur la seva Capsa de la Vida amb un munt de coses que ella havia triat per explicar-les i compartir-les amb els seus companys. Gràcies Aintzane!!!

ÁLVARO

Dilluns ens va dur la Capsa de la Vida n'Álvaro. Ens va explicar tot el que hi havia posar dins amb moltes ganes. Gràcies Álvaro!!!

CLAUDIA

Aquesta setmana ha estat na Claudia la que ens ha duit la seva Capsa de la Vida. Ens ho ha explicat tot molt bé, amb molt de detall. Gràcies Claudia!!!

PAULA

Dilluns va ser na Paula la que ens va dur la seva Capsa de la Vida. Ens va explicar moltes coses que ella volia compartir amb els companys. Gràcies Paula!!!
HUGO

Aquesta setmana ha estat n'Hugo el qui ens ha duit la Capsa de la Vida. Ho ha fet molt bé explicant tot el que hi havia posat dins. Gràcies Hugo!!!

CARLA

Dilluns ens va dur la seva Capsa de la Vida na Carla. Hi va posar moltes coses que ens va contar amb molta il.lusió. Gràcies Carla!!!

NINA

Aquesta setmana ha estas na Nina la que ens ha duit la seva Capsa de la Vida. Ens ha explicat totes les coses que hi havia posat dins, el que més li agrada. Gràcies Nina!!!

JUAN

En Juan ens va dur la seva Capsa de la Vida aquest dilluns. Ens ho va explicar tot molt bé. Gràcies Juan per compartir-ho amb noltros!!!

JOEL

Dilluns en Joel ens va dur la seva Capsa de la Vida i ens va explicar tot el que hi havia posta dins. Ens va agradar molt tot el que ens va dir. Gràcies Joel!!!

SOFÍA

Aquest dilluns na Sofía enseñar va dur la meva Capsa de la Vida, on hi havia posat moltes coses que volia compartir amb noltros. Ens ho ha explicar tot molt bé. Gràcies Sofia!!!

LAIA

Na Laia ens va dur la seva Capsa de la Vida dilluns molt emocionada. Va explicar amb detall tot el que hi havia posat dins. Així hem pogut conixer-te un poc més. Moltes gràcies Laia!!!

LUCAS

Aquesta semana ha estat el toro d'en Lucas. Ens ha duit la seva Capsa de la Vida plena de coses que ha volgut compartir amb noltros. Ho ha mostrat amb molt motivat i content. Gràcies Lucas!!!ASIER

Dilluns n'Asier ens va dur la seva Capsa de la Vida. L'havia preparada amb els seus pares i ens va explicar amb molta il.lusió tot el que hi havia posar dins. Des de cosetes de quan era un nadó, fins les juguetes que més li agraden. Moltes gràcies Asier!!!
No hay comentarios:

Publicar un comentario

VISITA AL VETERINARI

Dimarts vam anar a visitar el veterinari. Vam anar a peu des de l'escola fins a la Clínica Veterinària Cardona&Von Hofe que hi ha al...