LLETRES

Les lletres han fet acte de presència a la nostra classe i ens han fascinat. Cada dia ens visiten en diferents moments de la rutina de l'escola. De bon matí cercam les lletres que necessitam per escriure la data a la pissarra. Tenim un plafó on hi són totes, cadascuna d'un color diferent ja que així ens és més fàcil identificar-la i assimilar-la.
Fa poc temps hem començat el projete del meu nom, en el que aprenem a reconèixer i més envant escriure el nostre nom i també els dels nostres companys. El Rei de les Lletres ens ajuda en aquest projecte. Quan ens va dur la capsa amb les nostres fotos i els nostres noms en els que hi havia la nostra inicial en color, vam comenzar un joc que just podem el feim a classe: aparellar la foto amb el seu nom corresponent. Ens agrada molt aquest joc.

També hem omplert de retalls de papers les nostres inicials, cadascú la seva, juntament amb les nostres fotos aferrades al damunt i les hem penjat a una paret de la classe per poder disfrutar d'aquesta feina tan xula.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

VISITA AL VETERINARI

Dimarts vam anar a visitar el veterinari. Vam anar a peu des de l'escola fins a la Clínica Veterinària Cardona&Von Hofe que hi ha al...