LA HORA DEL CUENTO

PAPÀS LAIA

Dimecres van venir en Toni i na Mònica, els papàs de na Laia, a contar-nos el conte de "La rateta presumida". Van aprofitar per fer-ho també amb els fillets de la classe de les papallones on hi va na Carla, la germana de na Laia. Ens vam ajuntar a la seva classe i allà ens van escenificar, amb ajuda d'uns quants fillets de les nostres classes, aquest conte. Després vam anar al jardí on ens vam pintar la cara i ens van regalar unes diademes amb orelles de ca, moix o rateta, o la cresta d'un gall. Gràcies Toni i Mònica!!!MAMÀ ALBERTO

Dimecres va venir na Nani, la mamà de n'Alberto, a contar-nos  "El sol y la luna" una llegenda africana. Ens va repartir personatges fets en goma "Eva" i després vam aferrar una estrella per endur-nos-la a casa. Gràcies Nani!!!

PAPÀS FERNANDO

Ahir dimecres van venir a contar-nos el conte de "El pez Arcoiris" en Nando i na Cande, els papàs d'en Fernando. Després ens van donar un dibuix del peix per pintar-lo i posar-li alguna escata de purpurina i una titella per endur-nos a casa. Gràcies Cande i Nando!!!

MAMÀ AINTZANE

Dimecres va venir na Lucre, sa mamà de n'Aintzane, a contar-nos el conte "Na Murdala, un crac". Después vam escoltar i ballar la cantó de na Murdala i vam pintar un dibuix per endur-nos-lo a casa.
Ens va agradar molt!. Gràcies Lucre!!!

PAPÀS JUAN

Avui dimecres han vingut en Bep i n'Ana, els papàs d'en Juan, acompanyats per na Jimena, la seva germana, a contar-nos uns contes: "Hansel y Gretel", "Ricitos de Oro" i "Robin de los bosques". Ens han agradat molt i ho hem passat molt bé. Després ens han donat un dibuix d'un dels contes per pintar-lo i endur-nos-lo a casa. Gràcies Bep, Jimena i Ana!!!

MAMÀ POL

Dimecres va venir n'Obdulia, la mamà d'en Pol, a contar-nos el conte "Como ser un Pirata". Després ens va donar uns capells de pirata i un dibuix per dur-los a casa. Ens va agradar molt. Gràcies Obdulia!!!

MAMÀ ANA

Dimecres va venir na Marta, la mamà de n'Ana, a contar-nos dos contes a la Hora del Cuento. Ens va contar "La samarreta d'en Martí" i "La Corona del Rei", tots dos acompanyats de figures fetes en Origami. Després vam pintar un dibuix que ens va dur per endurecimiento-nos-lo a casa i una figura d'origami. Gràcies Marta!!!


MAMÀ NINA

Dimecres ens va venir a contar dos contes n'Illaria, la mamà de na Nina, "La vida de Frida Calo" i "Paul Gaugin". Després ens va repartir uns dibuixos que vam poder pintar i dur-los a casa.
Gràcies Illaria!!!

MAMÀ JAVIER

Avui ens ha visitat n'Ana, la mamà d'en Javier, a contar-nos el conte "Quin gust fa la luna?". Ens l'ha contat fent una petita representació amb ajuda d'una decoració que ens ha agradat molt i ens ha ajudat a seguir el conte. Després ens ha regalat un trosset de lluna per hom. Gràcies Ana!!!

MAMÀ CHLOE

Dimecres va venir na Cristina, la mamà de na Chloe, a contar-nos el conte "Little hungry caterpillar" i ens va agradar molt. Van recordar colors I noms de fruites en anglès. Gràcies Cristina!!!

PAPÀ CARLA

Avui ha vingut el papà n'Agustín, es papà de na Carla, a contar-nos el conte "El topo que quería saber". Hem escoltar molt i ensha agradat que el compartís amb noltros. Gràcies Agustín!!!

MAMÀ LAURA

La mamà de na Laura ha vingut avui a contar-nos el conte de " La Bella y la Bestia" a la Hora del cuento". Ha vingut vestida de Bella i ens l'ha contat amb ajuda d'unes figuretes en miniatura dels personatges del conte. Després hem cantat tots junts amb ella la cançó de la Bella. Gràcies!!!

MAMÀ SOFÍA


Aquesta setmana hem començat amb La hora del cuento. La que ho ha estrenat és na Gloria, la mamà de na Sofía. Ens ha vingu a contar el conte de "El monstruo de colores", on ens expliquen les diferents emocions. Després ens ha posta una cançó sobre aquesta història i ens ha donat un dibuix del monstre, que hem pintat i ens l'hem enduit a casa. Gràcies Gloria!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

VISITA AL VETERINARI

Dimarts vam anar a visitar el veterinari. Vam anar a peu des de l'escola fins a la Clínica Veterinària Cardona&Von Hofe que hi ha al...